2015. november 17., kedd

Légy egy csodás csapat tagja!

 Vásárold meg kedvenc termékeidet beszerzési áron 20%- al olcsóban, vagy keres pénzt egyszerűen. 

- Mit kell tudnod rólunk?!
  • A vállalatot 1967-ben, Stockholmban alapította egy svéd testvérpár, Jonas és Robert af Jochnick és barátjuk, Bengt Hellsten. Saját vállalkozást hoztak létre és követték az álmaikat.

Az Oriflame mára már egy hatalmas, nemzetközi szépségipari céggé vált, amely közvetlen értékesítési rendszeren keresztül, a világ több mint 60 országában, körülbelül 3 000 000 Szépségtanácsadó által értékesíti termékeit és évente 1,5 milliárd eurós éves forgalmat bonyolít le. 
  • Az Oriflame elkötelezetten törekszik arra, hogy környezettudatosan végezze a tevékenységét. Felelősségteljes módon, a környezeti hatásunk csökkentésével és a tevékenységeinkből fakadó társadalmi előrelépés növelésével szeretnénk növekedni cégként. Ennek megfelelően tiszteletben tartva a természetet, abból mindig új és új ötleteket merítve, természetes alapanyagokat használunk fel készítményeink előállítása során. Már a kezdetektől fogva rendkívül fontos számunkra, hogy támogassuk az állatok jóllétét és védelmét, így semmiképpen nem végzünk állatkísérleteket amennyiben ezt az adott országok termékekre vonatkozó rendelkezései lehetővé teszik.
  •  további információ itt találsz. http://hu.oriflame.com/business-opportunity/about-oriflame

Amit érdemes még tudni:

  • A regisztráció és klubtagság nem jár semmi féle kötelezettséggel. Lehet vásárló, vagy kipótolhatód jövedelmedet ha szépségtanácsadó vagy, de akár karriert is építhetsz saját hálózatod által. Minden csak rajtad múlik. 
  • Saját kódszámoddal interneten gyorsan és egyszerűen megrendelheted termékeinket, ha hol "aktuális web ajánlatok" kínálatából is választhatsz kedvezményes áron! Vásárlásodkor már a következő katalógusunkat ajándékba kapod. Rendelésed 1-2 napon belül megkapd, az általad kiválasztott lehetőségek alapján. Mivel több mint 2300 postahivatalnál és 120 MOL töltőállomáson felveheted. De akár a házhoz szállítást is igénybe veheted. http://hu.oriflame.com/ további érdeklődéshez kattintsd a következő oldalt. 
  • Új tagként lehetőséged van a start program részvételében: 
  • Termékeinkre minőségi garancia van, 100%-os pénz visszafizetési garancia. 

 CSATLAKOZZ A CSAPATUNKHOZ, LÉGY VONZÓ, KERES PÉNZ ÉS LÉGY SIKERES!

Keres bátran kérdéseiddel: 
Domokosné Brigi
06-30/559-3240
dbrigitta.domokos@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése